Havi horoszkóp 2019. május – Izgalmas fordulatok jönnek

Horoszkóp minden hónapra

2019.04.29. 17:35

Vízöntő – havi horoszkóp

A hónap első felében keményen meg kell küzdened valamiért, de az eredmény láttán azt fogod mondani, hogy a közdelem minden perce megérte. Sikerrel jársz, de közben ügyelned kell arra is, hogy a megnövekedett önbizalmad ne okozzon türelmetlenséget és arroganciát a környezeteddel szemben. Maradj az, aki voltál, bármilyen siker is áll mögötted!

A hónap közepén egy provokációval kell szembenézned, ami egy rosszakaród, vagy egy téged ellenőrizni kívánó személy irányából érkezik. Ne hagyd magad felültetni a hintára és minden olyan esetben légy óvatos, amikor valaki egy könnyű, de nem éppen tisztességes utat kínál számodra alternatívaként.

A hónap végére eléred a belső egyensúlyt és a nyugalmat és alkalmad lesz kipihenni az elmúlt időszak fáradalmait. Ezekben a napokban a romantika játssza a főszerepet az életedben olyan valakinek a társaságában, aki minden titkodat alaposan ismeri. >>> Itt a friss heti horoszkóp is!

Halak – havi horoszkóp

A hónap első felében valaki a segítségét ajánlja fel számodra és a lehetőséget arra, hogy a jelenleginél is sikeresebb legyél a munkádban. Bármennyire is csábítóan hangzik az ajánlat, mielőtt döntesz, számolj és kérd kis a véleményét valakinek, akinek a szakértelmében megbízol. Ne feled, nem mind arany, ami fénylik!

A hónap közepén szükséged lehet az ösztöneidre, ha egy befektetésről, vagy egy pénzügyekkel kapcsolatos lépésről kell döntened. Ne légy mohó, válaszd inkább a biztonságosabb megoldást. Ne tedd kockára mindazt, amiért olyan keményen megdolgoztál a közelmúltban.

A hónap végén egy téves információ okozhat izgalmat az életedben, szerencsére a valóság hamar kiderül, így nem kell a reakciód visszafordíthatatlan következményeitől tartanod. Az eset jó alkalom arra, hogy előre gondolkodva lépéseket tegyél az irányba, hogy ilyesmitől a későbbiekben se kelljen tartanod. >>> Itt a friss heti horoszkóp is!

.