Hirdetés

Heti horoszkóp 2019. április 29. – május 5. – Erő és elszántság

Horoszkóp minden hétre

2019.04.27. 17:35

Az Ikrek most valamiben döntő pillanathoz ér, a Szűz kissé előreszaladt és most várhat a többiekre. Heti horoszkóp.

Hirdetés

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében a nagy figyelmet és erős koncentrációt igénylő munkáidat részesítsd előnyben, de közben ügyelj arra, hogy a környezeteddel egyértelműen kommunikálj, mivel ezekben a napokban megnövekedik az esélye a félreértéseknek. Döntéseidben légy óvatos és ne támaszkodj kizárólag mások szavára. Minden esetben győződj meg magad is a valóságról. Valaki most szándékosan próbál téged befeketíteni. Ne adj számára felületet!

A hét második felére úrrá leszel a nehézségeiden, de nem kerülheted el, hogy valamilyen ügyben kockázatot is vállalj. Persze törekedned kell ennek minimalizálására úgy, hogy közben ne veszítsd el a kezdeményező szerepet. A hét vége élvezetekkel telik, amit egy a magánéletedben bekövetkező fordulat is nyomatékosít majd. >>> Itt a pénzügyi horoszkóp májusra!

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében a korábbi erőfeszítéseid gyümölcsét szüretelheted le, de közben fél szemmel már összpontosítanod kell egy új feladatra is. Ezekben a napokban tapasztalni fogod, hogy a kivívott tisztelet és az eredmények nem minden esetben elegendőek ahhoz, hogy mindenki bizalmát elnyerd. Ez ügyben valakivel kapcsolatban lesz még tennivalód.

A hét második felében szükséged lesz az intuíciódra, hogy egy döntést meghozz, vagy elfogadj egy ajánlatot. Bízz önmagadban, ezúttal is meg fogod találni szinte ösztönösen a helyes irányt. Arra azért készülj fel, hogy lesz a környezetedben valaki, aki nem repked majd az örömtől látva, hogy éppen mire készülsz. >>> Itt a pénzügyi horoszkóp májusra!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.