Havi horoszkóp 2019. május – Izgalmas fordulatok jönnek

Horoszkóp minden hónapra

2019.04.29. 17:35

Ikrek – havi horoszkóp

A hónap első fele a jövő reményeiről szól és egy inspirációról, melyet egy új dologba vetett hit ad majd számodra. Ezekben a napokban nem csak a te, hanem a környezeted életét is a változás szele járja át, ami ösztönző és izgalmas beszélgetéseket, tervezgetéseket hoz az életedbe. Ha elég nyitottan tudsz gondolkodni, most felfedezhetsz önmagadban valamit, amiről eddig fogalmad sem volt.

A hónap közepén egy meglepetés formálhatja a hangulatodat, de ez a meglepetés nem csak örömet, hanem újabb megoldandó feladatokat is jelent majd számodra. A feszültség, amely ezekben a napokban körülötted keletkezik, talán nem lesz kellemes, de valószínűleg szükséges ahhoz, hogy bizonyos vitákat végre le tudj folytatni és tiszta vizet tudj önteni a pohárba.

A hónap végén kissé megkönnyebbülve veheted tudomásul, hogy egy nagy feladat nehezén végre túljutottál és megnyílt az út az életed egy következő lépcsőfoka előtt. Ezekben a napokban különösen fontos lehet, hogy időt szakíts a kikapcsolódásra és a pihenésre, nehogy a vége az legyen, hogy teljesen kiégsz lelkileg és már a sikereidet sem tudod igazán élvezni.  >>> Itt a friss heti horoszkóp is!

Rák – havi horoszkóp

A hónap elején egy sikeres projekt hoz örömet és elismerést számodra, aminek a családoddal és a barátaiddal örülhetsz együtt. Mindez növekvő önbizalmat és az életedhez való pozitív hozzáállást hozza meg számodra, amely jó kiinduló lesz egy a jelenleginél teljesebb és tartalmasabb élet megalapozásához. Ebben vagy te igazán jó. Mindig képes vagy fejlődni az előző önmagadhoz képest is.

A hónap közepén egy ismerősöd kiszámíthatatlan viselkedése okozhat nyugtalanságot benned, mivel a lelked soha sincs igazán felkészülve az együttérzés hiányára és az arroganciára. Bár ilyen esetben a zsigeri reakciód talán a harag lenne, érdemes a helyzetet szelíden és nyugodtan kezelni. Mivel a másik fél nem pontosan erre számít, alaposan meglepheted őt és egyben elveheted a dolgok élét is.

A hónap végén izgalmas hírek és az ezzel kapcsolatos ösztönző beszélgetések tehetik érdekessé a mindennapjaidat, ráadásul mindez egy olyan emberrel lesz kapcsolatos, akit szeretsz és tisztelsz hosszú ideje. Ezekben a napokban a magánéleted is pozitív fejleményekkel lehet teli, amit egy új partner megjelenése, vagy egy régebbi kapcsolat felfrissítése hozhat meg számodra. >>> Itt a friss heti horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.