Havi horoszkóp 2019. május – Izgalmas fordulatok jönnek

Horoszkóp minden hónapra

2019.04.29. 17:35

Oroszlán – havi horoszkóp

A hónap első felében egy vizsga, vagy egy ellenőrzés vár rád, amely izgalmassá, feszültté teheti a mindennapjaidat. Ha viszont végiggondolod a helyzetet logikusan, látnod kell, hogy valójában nincs mitől tartanod. Ha pedig ezzel kapcsolatban kellemetlen helyzetbe szeretnének hozni, maradj nyugodt és határozott. Biztos lábakon állsz.

A hónap közepén időlegesen felborulhat egy megszokott rutin az életedben, így szükséges lesz bizonyos helyzetekben improvizálnod. Mivel azonban pont ezek a dolgok, amiben az átlagosnál jobban teljesíthetsz, a feladatot remekül megoldod majd, sőt számíthatsz a dolog révén egy kis extra örömre is.

A hónap végén légy óvatos és ne hozz fontos döntéseket addig, amíg a dolgok minden aspektusát jól át nem rágtad. Ha valaki ezekben a napokban arra akar rávenni, hogy változtass a terveiden, vagy idő előtt lépj egy dologban, ne hagyd magadat befolyásolni. Neki más lehet az érdeke, mint neked, ezt ne feledd.  >>> Itt a friss heti horoszkóp is!

Szűz – havi horoszkóp

A hónap első napjaiban hatékonyan tudsz előrehaladni egy projekten, legyen az magánjellegű, vagy munkahelyi, ehhez azonban kénytelen leszel a családi és személyes kapcsolataidban némi áldozatot hozni. Ezekben a napokban valaki értékelni fogja a munkádat, ami több pozitívumot és egy érdekes újdonságot is hozhat az életedbe.

A hónap közepén a magánéleted terén várható egy minőségi ugrás, ami talán váratlanul, szinte a semmiből bukkanhat elő egy meglepetés, vagy egy új ismeretség formájában. Mindennek köze lesz egy ajándékhoz, vagy egy közeljövőbeli utazáshoz is. Mindezek miatt ezekben a napokban szinte szárnyalsz majd és még az unalmas munkafolyamatokat is szívesen végzed el.

A hónap végén valaki meglepetést okozhat neked szemtelenségével és gátlástalanságával, de legyen számodra a dolog bármilyen felháborító, nem fogsz tudni igazán haragudni az illetőre. Ezekben a napokban nagyon kell ügyelned arra, nehogy egy elhamarkodott döntéssel valamilyen bajt okozz a későbbi önmagadnak. Különösen figyelj arra, mit és milyen formában írsz alá! >>> Itt a friss heti horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.