Heti horoszkóp 2019. április 22. – április 28. – Tartani kell a helyes irányt

Horoszkóp minden hétre

2019.04.20. 17:45

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében egy bizonytalan érzés lehet úrrá rajtad, amit egy közelgő változás idéz elő benned. Ahogy közeledik az időpont, benned egyre növekedhet a feszültség, ami kiszámíthatatlan reakciókat is okozhat. Nem csoda, ha a közeledben lévők úgy érzik majd, mintha vékony jégen táncolnának.

A hét második fele megnyugvást hozhat a lelkedben, mivel valami, vagy így, vagy úgy, eldőlni látszik és megszűnik egy bizonytalansági tényező az életedben végre. A felszabadító érzés megnövekedett igényt is hoz számodra az intimitás terén, aminek a partnered minden bizonnyal örülni fog. >>> Ezt a három csillagjegyet nem érdemes feldühíteni.

Halak – heti horoszkóp

A hét eleje sikereket hozhat számodra, de ehhez nagyon céltudatosan és eltökélten kell egy irányba tartanod. Talán ilyenkor azt érzed, hogy a siker érdekében minden eszköz megengedett, ez azért nincs teljesen így. Ügyelj arra, hogy ne sérüljön körülötted senki és ne élj vissza senki jóindulatával a magad érdekében.

A hét második fele szórakoztató és barátságos légkörben telik és végre csökkenhet a nyomás, a stressz is benned. Ezekben a napokban igyekezz őszintén és egyértelműen megnyilvánulni a partnered felé mutasd ki az érzelmeidet is, amennyire csak tudod. Valaki a hét végén megpróbálhatja zavarni az idillt körülötted, de határozott fellépéssel könnyedén ki tudod védeni az illető ármánykodását. >>> Ezt a három csillagjegyet nem érdemes feldühíteni.

.