Heti horoszkóp 2019. április 22. – április 28. – Tartani kell a helyes irányt

Horoszkóp minden hétre

2019.04.20. 17:45

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első fele egy érdekes és meglepetésekkel teli találkozást tartogat számodra. Ha úgy döntesz, most izgalmas dolgokat próbálhatsz ki, izgalmas programokon vehetsz részt, emellett lehetőséged lesz arra, hogy ezen keresztül még jobban megismerd önmagadat. Lehet, hogy van egy olyan oldalad, amely eddig még előtted is rejtve maradt? Még az is kiderülhet most.

A hét második felében nem csak egy remek időtöltés és emlékezetes program vár rád, hanem egy alkalom is arra, hogy új ismeretséget szerezz. A lehetőségek között pedig az is szerepel, hogy valaki megérinti a szívedet és vele kapcsolatban buja érzelmektől sem mentes gondolatok kavarogjanak a fejedben. Ezekben a napokban valaki kölcsönkérhet tőled, de légy óvatos, mert van rá esély, hogy a pénzedet már sohasem látod viszont. >>> Ezt a három csillagjegyet nem érdemes feldühíteni.

Rák – heti horoszkóp

A hét első fele végre harmóniát hoz egy kapcsolatodban, melynek feltétele azonban, hogy mindketten akarjátok ezt. Sokat segíthetsz a folyamaton, ha kimondod, amit a másik hallani szeretne és nem csak utalsz rá. Ezekben a napokban valaki átmeneti pénzzavarra hivatkozva kér tőled segítséget. Csak olyan összeget adj neki oda, amit nem fáj nagyon végleg elveszíteni.

A hét második felében össze kell foglalnod és elő kell adnod a gondolataidat egy fontos ügyben. Ha bármiről meg kell győznöd valakit, akkor az csak akkor fog sikerülni, ha te magad is hiszel benne. Ha ez nincs így, kár is megpróbálnod. A hét végén valaki a válladon sírhatja el a bánatát. Nyújts számára vigaszt, nagy bajban van. >>> Ezt a három csillagjegyet nem érdemes feldühíteni.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.