Heti horoszkóp 2019. április 22. – április 28. – Tartani kell a helyes irányt

Horoszkóp minden hétre

2019.04.20. 17:45

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első fele egy nagy felismerést hozhat számodra önmagaddal kapcsolatban. Felfedezheted a személyiségednek egy olyan oldalát, melyet eddig talán még magad sem ismertél. Most kipróbálhatsz, megélhetsz olyasmit is, amelyre eddig nem gondoltál, persze csak akkor, ha elég nyitott vagy és nem félsz kimozdulni a komfortzónádból.

A hét második fele egy új ismeretséget, talán egy kezdődő barátságot hozhat számodra. Van esély egy új szerelemre is, de ehhez őszintének kell lenned önmagadhoz. Ezekben a napokban a vágyaid több pénzügyi forrást igényelnének, mint amennyi a rendelkezésedre áll, így döntened kell arról, hogy megelégszel-e kevesebbel, vagy megpróbálsz alternatív forrásokból pénzt szerezni. >>> Ezt a három csillagjegyet nem érdemes feldühíteni.

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében a kitűnő megfigyelőképességedre kell támaszkodnod és ha ki akarsz aknázni egy lehetőséget, gyorsan is kell döntened, mielőtt mások is felfedezik azt. Most egy ügyes húzással előnyt szerezhetsz, amit jól kihasználva egy kis extra bevétel ütheti a markodat.

A hét második felében valaki egy magánéleti problémával keres meg, hogy a tanácsodat kérje. Légy óvatos azzal, mit javasolsz neki, nehogy egy meggondolatlan tanácsot megfogadva félrecsússzon valami és végül te váljál bűnbakká az ügyben. Ezekben a napokban egy a családodat érintő fontos ügyben is döntést kell hoznod. >>> Ezt a három csillagjegyet nem érdemes feldühíteni.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.