Heti horoszkóp 2019. április 22. – április 28. – Tartani kell a helyes irányt

Horoszkóp minden hétre

2019.04.20. 17:45

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első fele a lázadás ideje lehet számodra és erős ösztönzést fogsz érezni arra, hogy megszabadulj valamitől, amivel kapcsolatban a szokás rabja vagy. Ha úgy érzed, lépned kell, ne habozz, tedd meg és zárd le ezt a szakaszt végre az életedben. Nem lesz könnyű, de a végén felszabadító érzés lesz.

A hét második felében vigasztalásra és lelki támogatásra lehet szükséged, melyet egy rokontól, vagy jó baráttól kaphatsz meg. Jó alkalom ez arra is, hogy egy kicsit elmélyítsétek a kapcsolatotokat és összekössétek a dolgot egy kis kikapcsolódással is. Mire eltelik ez a hét, a problémákat is másként látod majd. >>> Ezt a három csillagjegyet nem érdemes feldühíteni.

Bak – heti horoszkóp

A hét első felében érzékenyebb lehetsz a szokásosnál, különösen akkor, amikor valaki megpróbál téged befolyásolni egy döntésedben. Mivel a dolog valószínűleg fontos számodra, a kísérlet talán heves reakciót vált ki belőled, ami befolyásolhatja a személyes kapcsolatodat is az illetővel. De hát így jár, aki beleüti az az orrát a te személyes dolgaidba.

A hét második felében feltámadhat benned a gyanú, hogy valaki a környezetedben nem tiszta eszközökkel játszik, vagy megtéveszt, kihasznál téged. Fontos lenne, hogy csak akkor lépj bármit ez ügyben, ha tényleg minden kétséget ki tudsz zárni, különben kellemetlen magyarázkodás lehet a dologból. >>> Ezt a három csillagjegyet nem érdemes feldühíteni.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.