Napi horoszkóp 2019. április 4. – Értelem és érzelem

Horoszkóp minden napra

2019.04.04. 03:42

A Nyilas ne vegye túlságosan magára más problémáit, a Vízöntő hagyja rá a dolgokat a vitapartnerére. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ma valaki keményebb hangot üt meg veled szemben, vagy megpróbál beléd kötni. Nagy lesz benned a kísértés, hogy ezekre te is keményen válaszolj, de kipróbálhatsz valami mást is. Mosolyogj és maradj higgadt még akkor is, ha megbántva érzed magad. Ezzel alaposan meglepheted az illetőt és talán nem is tud majd kezdeni semmit a helyzettel.  >>> Itt az április havi horoszkóp is!  Ez pedig itt az eheti horoszkóp!

Bika – napi horoszkóp

Ma valaki nem csak a véleményét közli veled, hanem úgy érzed, kifejezetten meg akar bántani. Ne add meg neki azt az örömet, hogy látja, sikerült neki. Válaszolj neki valami kedveset, ezzel éreztesd, nem számít neked, hogy ő mit gondol. Amúgy pedig tényleg, miért számítana? >>> Itt az április havi horoszkóp is!  Ez pedig itt az eheti horoszkóp!

Ikrek – napi horoszkóp

Ma úgy érezheted, hogy egy érzelmi blokk akadályozza, hogy a dolgaidat a megszokott módon végezd. Talán valami hasonlót érzel, mint a művészek, amikor alkotói válságba jutnak. Lassíts, tarts szünetet és foglalkozz egy kicsit valami egészen mással. Később visszatérve már nem akadályoz semmi a folytatásban. >>> Itt az április havi horoszkóp is!  Ez pedig itt az eheti horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.