Napi horoszkóp 2019. április 4. – Értelem és érzelem

Horoszkóp minden napra

2019.04.04. 03:42

Rák – napi horoszkóp

Ma úgy érezheted, mintha körülötted vihar előtti csend van. Érzed a feszültséget a környezetedben, de talán nem is igazán tudod beazonosítani, kik között vibrál ennyire a levegő. Te csak arra ügyelj, hogy maradj ki ebből. Ne legyél a közelben, amikor a vulkán kitör. >>> Itt az április havi horoszkóp is!  Ez pedig itt az eheti horoszkóp!

Oroszlán – napi horoszkóp

Általában, amikor a megérzéseidre támaszkodsz, helyesen is döntesz, ez nagy erősséged. Ma azonban a racionális gondolkodásra lesz szükséged egy ügyben és bármit is diktál a szíved, ne hagyd otthon az eszed. Különösen akkor ne, ha mindez bármiféle kötelezettséggel jár számodra. >>> Itt az április havi horoszkóp is!  Ez pedig itt az eheti horoszkóp!

Szűz – napi horoszkóp

Ha valamiben jó vagy, akkor az, hogy a körülötted lévő emberek szeretnek és tudják, bármikor számíthatnak rád. Igyekszel is mindezért mindent megtenni, így ha baj van, mindig van kire számítanod neked is. Ez a társadalmi tőke nagyon sokat jelent számodra. Ma azonban valószínűleg csalódnod kell valakiben és már nem első alkalommal. >>> Itt az április havi horoszkóp is!  Ez pedig itt az eheti horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.