Napi horoszkóp 2019. április 4. – Értelem és érzelem

Horoszkóp minden napra

2019.04.04. 03:42

Mérleg – napi horoszkóp

Ma ellentmondásba kerülhet a benned lévő kreatív, intuitív lény és a racionalitást követő gyakorlatias egyén. Az egyik feled azt mondja, kockáztass, vágj bele egy kalandba, a másik pedig óva int ettől. Valószínűleg mindkettőnek igaza van egy kicsit. Várj még a döntéssel, hagyd, hogy ők ketten benned megegyezésre jussanak! >>> Itt az április havi horoszkóp is!  Ez pedig itt az eheti horoszkóp!

Skorpió – napi horoszkóp

Amikor azt látod, hogy körülötted mindenki egy irányba halad, ugyanazt próbálja elérni, rád is hatással van. Természetes, hogy te is érzed, arra kell menni, neked is azt kell venni, úgy kell élni. Pedig ez egyáltalán nem igaz. Mindig azok a legsikeresebbek, akik kívül tudnak maradni a dolgok fősodrán. Állj ki a sorból és nézd meg, milyen ott az élet! >>> Itt az április havi horoszkóp is!  Ez pedig itt az eheti horoszkóp!

Nyilas – napi horoszkóp

Sohasem szabad más emberek problémáját túlságosan magadra venni, még akkor sem, ha úgy érzed, neked van tennivalód. Most a közeledben valakinek komoly gondja akadt és te talán azt érzed, hogy neked kell ezt segíteni, megoldani. Ez esetben talán nem ez jelenti a jó választ. Hagyd ez egyszer, hogy ő segítsen magán. >>> Itt az április havi horoszkóp is!  Ez pedig itt az eheti horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.