Heti horoszkóp 2019. április 1. – április 7. – Tartani kell a lépést

Horoszkóp minden hétre

2019.03.30. 17:25

Az Ikrek most akár szavak nélkül is megérti a környezetét, a Szűz érdeklődése egy titok felé irányul. Heti horoszkóp

Kos – heti horoszkóp

A hét elején könnyen, gyorsan és zökkenőmentesen mehet az életedben bekövetkező változásokra való átállás. Lehet, hogy néhány dolog félbe marad, ezekre vissza tudsz térni később, de most számodra is az a fontos, hogy mielőbb tisztuljon a nagy kép. Ha kell, most ne félj akár egy kis kockázatot sem vállalni, bátraké a szerencse!

A hét második felére kitartásodnak és szorgalmadnak hála összerendeződnek körülötted a dolgok és gondolni tudsz végre egy kicsit a pihenésre, szórakozásra is. Egy utazás, kirándulás és persze egy kis romantika szépen helyre tudja tenni benned a dolgokat és felkészít arra, hogy beindítsd a hamarosan induló következő fokozatot is. >>> Már itt az április havi horoszkóp is!

Bika – heti horoszkóp

A hét eleje új érzéseket, új kapcsolatokat és egy új tevékenységet hozhat az életedbe. Most ne riadj vissza egy ésszerű kockázatvállalástól sem, ha azt érzed, hogy ezzel fordíthatsz a dolgok menetén, vagy felgyorsíthatod azokat a folyamatokat magad körül, melynek eredményét talán már alig tudod kivárni.

A hét végén így, vagy úgy, de a magánéletedre kell összpontosítanod. Most némileg érzelmesebb leszel a szokásosnál és talán olyan dolgokkal is mélyebben fogsz foglalkozni, melyek felett amúgy át szoktál siklani. Valakivel a szeretteid közül most szükség lenne a köztetek lévő bizalom erősítésére. Törődj ezzel is! >>> Már itt az április havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.