Heti horoszkóp 2019. június 10. – június 16. – Türelem és erő

Horoszkóp minden hétre

2019.06.08. 17:40

A Bika most a nehéz helyzeteket is könnyedén kezelni tudja, az Oroszlán váratlan szituációba kerülhet. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében igyekezd letudni azokat a feladatokat, melyek már régóta a válladat nyomják és főleg azokat, melyek unalmas rutint jelentenek számodra. Hamarosan ugyanis új szelek fújdogálnak majd körülötted, érdekes lehetőségek közelébe kerülhetsz és nem lenne jó, ha le lennének kötve az energiáid ilyesmikkel és emiatt lemaradnál valami újról.

A hét második fele egy kisebb-nagyobb csalódást hozhat számodra, mivel valaki egészen más arcát mutathatja meg, mint eddig és ez az arc már nem biztos, hogy számodra annyira elfogadható lesz. Igyekezz önfegyelmet gyakorolni és kerülni a felesleges feszültséget. Ha érdemesnek ítéled a helyzetet, még adhatsz egy további esélyt, de ha nem, akkor hozz meg egy döntést és hajtsd is végre azt. >>> Ez meg itt a június havi horoszkóp!

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében nagy türelmed és komoly érzelmi erőd lesz ahhoz, hogy akár nehéz helyzeteket is könnyedén kezelj, amire lesz is alkalmad, mivel talán egy családi probléma követelhet most hathatós válaszokat. A megoldást most a hagyományos módszerek jelenthetik, ahol előkerülnek azok az értékek, melyekre mindig bátran támaszkodhatunk, legyen bármilyen bolond is a világ körülöttünk.

A hét második felében feltámadhat benned egy különös vonzerő, amely nem marad válasz nélkül a közvetlen környezetedben sem. Ha egyszerre azt érzed, hogy mindenki belőled akar egy darabot, ne csodálkozz, hiszen szinte mágnesként vonzhatod magad körül az embereket. Csak aztán ügyelj arra, hogy a hét végére maradjon azért belőled valami. >>> Ez meg itt a június havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.