Heti horoszkóp 2019. június 10. – június 16. – Türelem és erő

Horoszkóp minden hétre

2019.06.08. 17:40

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében a gyors és pörgő kommunikációé lesz a főszerep, de közben érdemes felelősen gondolkodni is azon, milyen információt osztasz meg önmagadról a környezeted számára. Lehet, ugyanis, hogy egy hirtelen gondolat nagyobb vihart kavar majd körülötted, mint ahogy arra számítasz. Ne adj felületet a szándékos félreértelmezésnek sem.

A hét második felében semmiképpen ne hagyd otthon a realitásérzékedet, amikor döntesz arról, folytatsz-e egy megkezdett projektet, amely nem igazolta vissza az előzetes számításaidat. Ha minderről gondolkodsz, illeszd be a dolgot egy nagyobb képbe és próbálj távlatokban gondolkodni. Lehet, hogy most áldozatot kell hoznod rövidtávon egy hosszú távú célod érdekében. >>> Ez meg itt a június havi horoszkóp!

Bak – heti horoszkóp

A hét első felében világosan és racionálisan fogod látni a saját helyzetedet egy adott szituációban, de ahhoz, hogy jó döntést tudj hozni, legbelül is el kell fogadnod, hogy mindezen nem nagyon tudsz már változtatni. Ami előtted áll, talán nem pontosan az, amire számítottál, de benned megvan a képesség arra, hogy ebből is kihozd magad számára a legjobbat.

A hét második fele a felfokozott érzelmek jegyében telhet, érzékeny és feszültségekkel teli napok várnak rád. Könnyen lehet, hogy egy számodra igazságtalannak ítélt helyzetből csak akkor tudsz kikeveredni, ha felveszed a kesztyűt és keményen megküzdesz az igazadért. Ha most kiállsz a meggyőződésed mellet, sikert érhetsz el, de ennek azért ára is lesz. >>> Ez meg itt a június havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.