Heti horoszkóp 2019. június 10. – június 16. – Türelem és erő

Horoszkóp minden hétre

2019.06.08. 17:40

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első fele harmonikusan indul számodra, amit fokozhat az is, hogy jó hírt kaphatsz valahonnan, amitől szinte szárnyalni fog a kedved, hiszen igazolja döntéseidet és hogy jó irányba tart az életed. Ezekben a napokban megnövekedik benned a szeretet, amelynek a hatását a környezeted egésze élvezni fogja. Most még olyanok is mosolyogva tekintenek rád, akik amúgy intrikusan állnak hozzá mindenhez, amit csak csinálsz.

A hét második felében viszont kiderülhet, hogy valamiben azért elszámítottad magadat, nem számoltál ugyanis valakinek a határozott ellenállásával. Ezen a ponton el kell majd döntened, hogy visszavonulót fújsz az adott területen, vagy faltörő kosként átviszel mindent, ami az utadban áll. Ez utóbbi hatékonyabb, de a járulékos károk miatt kérdéses, hogy a dolgok mérlege végül pozitív lesz-e. >>> Ez meg itt a június havi horoszkóp!

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében türelemre és kitartásra lesz szükséges egy érzékeny probléma kezeléséhez, amely nem csak téged, hanem a környezetedet is érinti. Könnyen lehet, hogy most neked kell főleg helyt állnod és nem csak a magad dolgát intézned, hanem másoknak is segítő kezet nyújtanod. Mindehhez szükséged lehet arra, hogy visszanyúlj a hagyományos értékekhez, azokhoz, amiket még otthonról hoztál magaddal.

A hét második felében igazán élvezni fogod az életet és bőségesen tele leszel energiával, melyből még a környezetednek is bőven jut annyi, hogy ezeket a napokat békés harmóniában töltsétek. Szinte gyógyítólag hatsz majd a téged körülölelő lelkekre, de eközben mindez a bensőséges kapcsolat számodra is rengeteg pozitívumot nyújt majd. >>> Ez meg itt a június havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.