Heti horoszkóp 2019. június 10. – június 16. – Türelem és erő

Horoszkóp minden hétre

2019.06.08. 17:40

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében nyitottan közeledj egy megkeresésre még akkor is, ha elsőre úgy érzed, nem sok értelme van ezzel eltölteni az időt. Figyelj és tanulj, szerezz meg minden elérhető információt az adott szituációból és ha teheted, használd fel később önmagad számára. Az új kapcsolatok szinte minden esetben inspirálóak és ez most sem lesz másképpen.

A hét második felében igazodnod kell bizonyos szabályokhoz és türelmesen végig kell csinálnod valamit, úgy is, ha nem is fűlik hozzá túlságosan a fogad. Még ha ezeket a dolgokat haszontalannak is ítéled meg, most is kiderülhet, hogy végső soron ebben is van valami, ami tanulsággá válik. Ha más nem, akkor talán az, hogy az életben nem mindig tehetjük meg azt, amit szeretnénk. >>> Ez meg itt a június havi horoszkóp!

Halak – heti horoszkóp

A hét első felében sikeresen veszel egy akadályt és talán úgy érzed majd, hogy túlságosan is könnyen átjutottál rajta. Ne feledd, hogy ezek a dolgok sohasem véletlenül alakulnak így, hiszen éppen a hozzáállásod az, ami miatt végül sikert sikerre halmozol az életedben. Ezekben a napokban egy régi vágyad is teljesülhet, amit egy extra bevétel beérkezése tesz lehetővé.

A hét második felében a család és a barátok határozzák meg a mindennapjaidat. Talán ezekben a napokban nem teljesen te irányítod magad körül az eseményeket, de akikre rábízod magadat azok biztosan a legjobbat akarják neked, így aggodalomra semmi okod nem lehet. Sodródj hát nyugodtan az eseményekkel, élvezetes lesz! >>> Ez meg itt a június havi horoszkóp!

.