Heti horoszkóp 2019. június 10. – június 16. – Türelem és erő

Horoszkóp minden hétre

2019.06.08. 17:40

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében felmelegíthetsz egy régi kapcsolatot olyan valakivel, akivel már jó régóta nem volt semmilyen dolgotok egymással. Bármennyire is örülsz majd ennek, nem tudod észre nem venni, hogy az eltelt idő alatt mindketten mennyire megváltoztatok és a külső körülmények sem ugyanazok már rég. Mindezzel együtt az emlékek örökre veletek maradnak.

A hét második felében szinte egy álom válik valósággá, amikor egy váratlan szituációban kiderül, sokkal jobb helyzetben vagy, mint azt esetleg te magad is gondoltad eddig. Nagyon úgy fest, hogy többet is elérhetsz, mint amit előre terveztél és most már minden szinte csak rajtad múlik majd. Teljesítsd hát a küldetésed! >>> Ez meg itt a június havi horoszkóp!

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében érzékenyebb és érzelmesebb lehetsz a szokásosnál, így jó alkalom adódhat arra, hogy magánéleti kérdésekkel foglalkozz és mindebbe bevond a párodat, családtagjaidat is. Könnyen lehet, hogy mindez most sokkal fontosabb lesz, mint amennyire ezt előzőleg gondoltad és olyan problémák is terítékre kerülnek majd, amelyeknek eddig a létezéséről sem volt tudomásod.

A hét második felét a tűz és a szenvedély uralja majd, ami megnyilvánulhat a magánéletben is, de jó eséllyel a munkádban is megjelenik. Lesz, aki könnyedén felveszi a ritmust és jó partnernek bizonyul ebben, de számolnod kell olyanokkal is, akiket kifejezetten irritál az erőteljes iram, amit most diktálsz. Ez utóbbiak lesznek azért kevesebben. >>> Ez meg itt a június havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.