Heti horoszkóp 2019. június 10. – június 16. – Türelem és erő

Horoszkóp minden hétre

2019.06.08. 17:40

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében ideális lesz számodra a kapcsolattartás az ismerősökkel, barátokkal és a családoddal. Ha valamit ünnepeltek, vagy csak egyszerűen alkalmat találtok arra, hogy együtt legyetek, akkor most mindezt igyekezd minél jobban megélni, kiélvezni és ha ennek érdekében most néhány egyéb dolgot át kell ütemezni, vagy elhalasztani, tedd meg. Ezekben a napokban a romantika is újra megtalál akár egy meglévő, akár egy új formálódó kapcsolatban.

A hét második felében egy a jövőddel kapcsolatos felismerést tehetsz, ami valószínűleg optimistább kicsengést ad a várható jövőnek, de mindez csak akkor valósítható meg maradéktalanul, ha megmaradsz a realitások talaján és figyelembe veszed, hogy a lehetőségeid meddig terjednek. Ezekben a napokban számíthatsz egy nálad bölcsebb ember tanácsára és ezt az útmutatást érdemes lenne fejben tartanod a közeljövőben. >>> Ez meg itt a június havi horoszkóp!

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében gondoskodnod kell valamely családtagodról vagy egy hozzád közelállóról, így lesz alkalmad arra, hogy kinyilvánítsd az érzelmeidet iránta. Ezekben a napokban egy másik területen is felelősséget kell vállalnod, de ebben már neked kell segítséget kérned, amiért lehet, hogy valamennyire a zsebedbe is kell majd nyúlnod.

A hét második felében bosszantó helyzetbe kerülhetsz, mivel valaki az utadba áll, vagy akadályoz az előrehaladásban. Megvan benned a kitartás és a türelem és az a képesség is, amely segít elfedni a külvilág számára, milyen erős érzelmek kavarognak benned az esettel kapcsolatban. Tedd a dolgod, légy türelmes és kreatív. A zászló végül neked fog lengedezni és a másik lógó orral távozik majd a helyszínről. >>> Ez meg itt a június havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.