Heti horoszkóp 2019. június 17. – június 23. – Bizalom és önbizalom

Horoszkóp minden hétre

2019.06.15. 17:40

Ikrek - heti horoszkóp

A hét első felében egy jó ütemben meghozott döntéssel sikerülhet extra nyereségre szert tenned, kihasználhatsz egy remek vásárlási lehetőséget, de az is lehet, hogy jobb áron tudsz értékesíteni valamit, mint ahogyan előzőleg számítottál rá. Ezek a napok remek alkalmat adnak arra is, hogy feltegyél valakinek egy fontos kérdést, vagy színvallásra kényszeríts valakit.

A hét második felében kitartásra és komoly odafigyelésre lesz szükséged, hogy valamit időben be tudj fejezni és közben különösen arra kell ügyelned, nehogy egy ostoba hiba miatt végül elölről kelljen kezdened az egészet. Ezekben a napokban egy komoly ajánlatra is számíthatsz valakitől, amire a válaszodat érdemes nagyon alaposan megfontolnod. >>> Láttad már a napi kvízünket?

Rák - heti horoszkóp

A hét első felében bármit is végzel, azt igazi szenvedéllyel teszed majd. A versenyszellem, a győzni akarás most nagyon erősen benned lehet, amit csak fokoz majd egy erős ellenfél jelenléte. Minél nagyobb a tét, te annál eltökéltebb leszel, de közben ügyelned kell majd arra, nehogy a nagy csatában olyan is sérüljön, aki nem része a játszmának.

A hét második felében a pénzügyekre kell összpontosítanod, hiszen vannak céljaid, elképzeléseid és ezeknek az anyagi alapját stabilan kell megteremtened. Ezekben a napokban egy kis extra erőfeszítéssel némi extra bevételhez is juthatsz, amely valószínűleg elegendő lesz a kiadásaidra is. Ha jól kevered a kártyákat, még egy kis luxuskényeztetés is belefér most a keretbe. >>> Láttad már a napi kvízünket?

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.