Heti horoszkóp 2019. június 17. – június 23. – Bizalom és önbizalom

Horoszkóp minden hétre

2019.06.15. 17:40

Oroszlán - heti horoszkóp

A hét első felében a vágyaid és a céljaid kerülnek előtérbe, eközben azonban muszáj lesz időt és figyelmet szánnod a környezeted egy tagjára is, akinek a dolgai mostanában nem pontosan úgy alakulnak, ahogyan elképzelte. Most rajta úgy tudsz majd segíteni, hogy közben magad is inspirációt kapsz és kialakul egy igazi win-win szituáció közöttetek.

A hét második felében valaki, aki nagyra értékel, szeretne több időt tölteni veled, neked azonban döntened kell, hogy vele, vagy valaki mással töltöd el nagyobb részben az időt. Érzékeny időszak ez, amikor el kell döntened, hogy melyik irányba köteleződsz el erősebben. Könnyen lehet, hogy a döntés nem lesz számodra most túlságosan egyszerű. >>> Láttad már a napi kvízünket?

Szűz - heti horoszkóp

A hét első fele számodra a hatékonyságról szólhat és előfordulhat, hogy igen rövid idő alatt nagyon sok mindet el tudsz érni. Bármennyire is fontos azonban az időtényező, közben ügyelned kellene arra is, nehogy a nagy rohanásban kimaradjon egy lépcsőfok, amelyre később muszáj lesz visszatérned. Ezekben a napokban még egy könnyű flört is beleférhet valakivel, legyen bármekkora is a rohanás körülötted.

A hét második felében a személyiséged szeretetteljes és gyengéd oldala mutatkozik meg erősebben, különösen akkor, ha a napokat a családod, vagy a szűkebb környezeted körében töltöd el. Ha pedig egyedülálló vagy, akkor remek alkalom kínálkozik most új barátok, vagy akár szerelmi kapcsolat létesítésére is. Valami lesz a levegőben körülötted és ezt mindenki érzi, aki a közeledben tartózkodik. >>> Láttad már a napi kvízünket?

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.