Heti horoszkóp 2019. június 17. – június 23. – Bizalom és önbizalom

Horoszkóp minden hétre

2019.06.15. 17:40

A Bika bizalma most megrendülhet valakiben, a Szűznek vigyáznia kell, nehogy kihagyjon egy lépcsőfokot. Heti horoszkóp.

Kos - heti horoszkóp

A hét első felében egy a jövőddel kapcsolatos döntés köti le a figyelmedet és bár a dolgokra optimistán tekinthetsz, bizonyos ügyeket reálisan kell megközelítened és meg kell értened, hogy a fák nem nőnek az égig. Az álom és a valóság ugyanis néha nem teljesen azonos és ehhez neked is hozzá kell szoknod.

A hét második felében siker és egy kellemes meglepetés is ér és ennek örömét megoszthatod a szeretteiddel, barátaiddal is. Népszerűnek és önbizalommal telinek érzed most magadat, amire minden okod megvan, hiszen igazán remek időszakot zártál. Ha egyedülálló vagy, akkor ezek a napok remek alkalmat adnak számodra egy új kapcsolat kialakítására is. >>> Láttad már a napi kvízünket?

Bika - heti horoszkóp

A hét első felében valakivel szemben elfoghat a bizalmatlanság, amit egy hír, vagy egy, a birtokodba került információ okozhat. Mielőtt azonban elfogna a paranoia ezzel kapcsolatban, érdemes ellenőrizni, vajon hiteles forrásból tájékozódtál-e. Van ugyanis arra is esély, hogy valaki téves információval próbál éket verni közétek.

A hét végére felszabadulsz a gátlások és a negatív hangulat alól, amit egy lelki, vagy anyagi gazdagodással kapcsolatos esemény még erőteljesebbé tesz. Bármi is történik veled, ha látod, hogy előtted mennyi remek lehetőség van, nem tudsz szomorúan tekinteni a világra. Ezekben a napokban valaki a tanácsodat kéri majd, vigyázz, mit mondasz neki, mert nagyon hallgat a szavaidra! >>> Láttad már a napi kvízünket?

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.