Heti horoszkóp 2019. június 17. – június 23. – Bizalom és önbizalom

Horoszkóp minden hétre

2019.06.15. 17:40

Vízöntő - heti horoszkóp

Számodra a most követező időszak döntő jelentőségű lehet, így szükséged lesz arra, hogy testileg és lelkileg is a maximumot hozd ki magadból. Mindez persze nem feltétlenül a munkával kapcsolatos dolgaidat jelenti, könnyen lehet, hogy most a magánéletedbe kell apait-anyait beleadnod. Ne aggódj, mert a környeztedben lelkesedésből nem lesz hiány, így könnyedén jutsz inspirációhoz is ebben az időszakban.

A hét második felében lehetőségek és az ezekkel kapcsolatod döntések azok, melyek meghatározzák a gondolkodásodat. Pozitív hozzáállással, felelős és szeretetteljes gondolkodással azonban minden esetben meg fogod találni a helyes utat. Ne feledd el, hogy egy kedves szó, egy ölelés és egy csók mindenre gyógyír egy kicsit. >>> Láttad már a napi kvízünket?

Halak - heti horoszkóp

A hét első felében erős koncentrációra lehet szükséged, mivel valószínűleg pénzügyeket is érintő döntéseket kell meghoznod és határozott, gyors válaszokra lesz szükséged a siker érdekében. Ha úgy alakul, most egy ésszerű kockázatvállalás is pozitív eredményre vezethet, persze neked kell felelősen döntened arról, meddig mész el ezen a téren.

A hét második felében a környezetedben a párkapcsolati kérdések kerülnek elő és könnyen előfordulhat, hogy téged lelkileg mélyen érintő kérdések is terítékre kerülnek. Igyekezz megőrizni a belső nyugalmadat még akkor is, ha ami történik, az felkavaró számodra. Ha megoldást keresel, most muszáj lesz megbíznod valakiben. >>> Láttad már a napi kvízünket?

.