Heti horoszkóp 2019. június 17. – június 23. – Bizalom és önbizalom

Horoszkóp minden hétre

2019.06.15. 17:40

Nyilas - heti horoszkóp

A hét első felében viaskodhat benned az együttérzés és az önös érdek és ez megnehezíti, hogy gyors döntést hozz egy kérdésben, amely a karrieredet, vagy talán a magánéletedet érinti. Ezekben a napokban egyre fokozódó szenvedély jellemez majd és egyre erősebb lesz benned a vágy, hogy elindulj egy új úton, amely végre abba az irányba visz, amerre mindig is tartani szerettél volna.

A hét második felében, talán egy beszélgetés hatására, eljön a megkönnyebbülés és végre világossá válik előtted, mit kell tenned. Ezekben a napokban, szinte megvilágosodsz az életed több területével kapcsolatosan és megérted, minden, ami eddig történt veled, okkal vezetett erre a pontra, ahol most állsz. >>> Láttad már a napi kvízünket?

Bak - heti horoszkóp

A hét első felében, legyél bármennyire is elfoglalt, muszáj lesz a magánéletedre összpontosítanod, mert egy érzékeny témában most nagyon nagy szükség van a jelenlétedre. Ezt az alkalmat ráadásul kihasználhatod arra is, hogy olyan kérdések is terítékre kerüljenek, amelyek eddig talán a szőnyeg alá voltak söpörve. Lesz egy pont, amikor neked kell megtörni a jeget.

A hét második felében még akkor is megkönnyebbülést érezhetsz majd, ha amúgy nehéz időszak áll mögötted és az előző napok nem pontosan úgy alakultak, mint ahogyan szeretted volna. Túl lenni valamin, ami terhet jelentett ugyanis mindig megkönnyebbülés és azt is érezned, tudnod kell, hogy most az életed egy felfelé ívelő időszaka következik. >>> Láttad már a napi kvízünket?

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.