Heti horoszkóp 2019. június 17. – június 23. – Bizalom és önbizalom

Horoszkóp minden hétre

2019.06.15. 17:40

Mérleg - heti horoszkóp

A hét első felében a törekvéseid anyagi haszonnal járhatnak, amely arra inspirál, hogy változtass az életeden, ugyanakkor érdemes reálisan megközelítened magad körül a dolgokat. Vannak saját korlátaid is, melyeket figyelembe kell venned, de most sokkal fontosabb az a közeg, amelyben élsz és amelyik nem biztos, hogy fel van készülve arra, hogy egy teljesen megváltozott koncepcióval állíts be hozzájuk. Igyekezz fokozatosan változásokat elérni, légy kíméletes.

A hét második felében egy ajánlat, vagy egy információ arra késztet majd, hogy gondolkodj hosszabb távon és tegyél valamivel többet az eddigieknél annak érdekében, hogy megteremtsd a jövőben is önmagad számára a biztonságot. Érdemes ezen a téren szakértő segítségét is igénybe venni, ugyanakkor az óvatosság is javallott, hiszen sok a kókler ezen a területen is. >>> Láttad már a napi kvízünket?

Skorpió - heti horoszkóp

A hét első felében a kíváncsiság vezérelhet, amikor olyan útra léphetsz, amely eddig számodra ismeretlen volt. Ugyanakkor ez az időszak remek lehet számodra, hogy kísérletezz, megtanulj új dolgokat és ha teheted, fedezz fel ismeretlen helyeket is. Használd ki a lehetőségeidet most, nehogy később azt érezd, lemaradtál valamiről és megbánd, hogy nem mertél lépni, amikor lehetett.

A hét vége nyugalmat, békét és harmóniát hoz számodra, amelyet csak erősít, hogy együtt tölthetsz némi időt olyanokkal is, akikkel amúgy ritkábban hoz össze a sors. Ezek a napok fülledt hangulatot hozhatna számodra, de ez nem kizárólag az időjárásból adódik majd. >>> Láttad már a napi kvízünket?

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.