Heti horoszkóp 2019. június 3. – június 9. – Amikor szinte árad az információ

Horoszkóp minden hétre

2019.06.01. 17:45

A Kos egy álmot válthat valóra, a Mérleg is zökkenőmentesen halad. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében a csillagok állása kedvező lesz ahhoz, hogy a saját érdekedben cselekedj. Tele leszel energiával is, így bátran elindíthatsz új dolgokat és kihasználhatsz kínálkozó lehetőségeket is. Ezekben a napokban egy álmod is valóra válhat, különösen akkor, ha melléd szegődik a szerencse, amire komoly az esély.

A hét második fele egy évfordulót, vagy egy nevezetes dátumot hoz a te, vagy valamelyik közeli szeretted életében. Ennél jobb alkalmat keresve sem találhatnál arra, hogy egy kis időt a család, vagy a közeli barátok társaságában tölts. Ebben az időszakban ugyanakkor egyéb meglepetéseket is tartogathat számodra az élet. Egy találkozás, vagy egy kezdődő ismeretség most új izgalmakat hozhat az életedbe. >>> Itt a június havi horoszkóp!

Bika – heti horoszkóp

A hét eleje vidáman és aktívan telhet és ha a benned rejlő fiatalos energiát most a munkába fekteted, komoly eredményeket érhetsz el. Ügyelj arra, hogy a beérkező információkat mindig helyesen értelmezd és ne csak a nagy képet, hanem most a részleteket is jól figyeld meg. Könnyen lehet az is, hogy az életed bizonyos területén ezekben a napokban némi finomhangolásra lesz szükség.

A hét második felét jövőorientált gondolkodással töltheted, szükséged lesz némi nyitottságra és arra is, hogy egy váratlan helyzetben meglásd a lehetőséget. Ezekben a napokban az álmaid bepillantást engednek a személyes jövődbe, de bármit is látsz ott, ne feledd, ezek csak a pillanatnyi állapotot tükrözik, a jövő ugyanis soha nincs kőbe vésve. >>> Itt a június havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.