Heti horoszkóp 2019. június 3. – június 9. – Amikor szinte árad az információ

Horoszkóp minden hétre

2019.06.01. 17:45

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében a nyugalom és az elégedettség érzése uralkodhat rajtad és emiatt legszívesebben kebledre ölelnéd akár az egész világot is. Ha most nem töltesz minél több időt társaságban, akkor mégis mikor? Fogadj el egy meghívást és vesd bele megadat egy régóta esedékes utazás szervezésébe is mielőbb!

A hét második felében egy új projektet kapsz az Univerzumtól, amely mostantól része és talán nagyon komoly része lesz az életednek. Mindez pedig felpezsdíti körülötted a dolgokat, ami növeli a harci szellemet és a kezdeményezőkészséget is benned. Természetesen minden a magánéletben is érezteti majd a hatását, aminek te is és partnered is örülni fog. >>> Itt a június havi horoszkóp!

Bak – heti horoszkóp

A hét első felében olyan dolgok történhetnek veled, amitől még a szokásosnál is fontosabbak lehetnek számodra a családi és a baráti kötelékek. Mindezek közül pedig lesz egyvalaki, akivel még az eddigieknél is szorosabbra fűzheted a kapcsolatot. Neki az elkövetkező időszakban sokkal fontosabb szerepe lehet az életedben, mint bárki másnak.

A hét második felében viszont könnyedén kerülhetsz olyan helyzetbe, amely feszültséget eredményez, különösen akkor, ha azt érzed, hogy valaki csalódást okoz számodra. Mivel te egy ilyen helyzetben általában a szeretteid rendelkezésére állsz, most különösen érzékenyen érinthet ennek ellenkezője. Oldd meg a dolgokat egyedül és vond le a tanulságokat, majd lépj tovább. Néha kénytelenek vagyunk beérni ennyivel. >>> Itt a június havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.