Heti horoszkóp 2019. június 3. – június 9. – Amikor szinte árad az információ

Horoszkóp minden hétre

2019.06.01. 17:45

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében a harmónia és a jó közérzet diadalmaskodik és az élet szinte minden területén zökkenőmentesen haladnak a dolgaid. De ha mindez még nem lenne elég, most komoly esélye van annak, hogy a szerencse is megtalál valamilyen formában, így nem a csak a meglévő álmaid kerülnek közelebb, hanem új álmokat is szövögethetsz.

A hét második felében viszont a racionalitásod védhet meg egy meggondolatlan döntéstől, vagy attól, hogy valaki csúnyán rászedjen. Ezekben a napokban kiemelkedő fontosságú lehet számodra a családi, baráti támasz, különösen akkor, ha egy kis támogatásra, tanácsra van szükséged. Ne bízz most meg az ismeretlenekben. >>> Itt a június havi horoszkóp!

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében valakivel, aki fontos számodra, a kapcsolatod intenzívebbé válhat. Ez azonban nem csak jót jelenthet, mivel esélye van annak is, hogy az intenzitás a feszültségek irányába tolódik el. Ezekben a napokban ugyanis megnövekedik a romantikus kisugárzásod és ez lehet minden öröm és egyben minden baj forrása is.

A hét második felében egy amúgy rutinnak számító feladat váratlan izgalmakat hoz számodra és hirtelen emiatt improvizálnod kell, ami megnöveli a hiba lehetőségét is. Igyekezz koncentrálni és hagyatkozz a megérzésedre is. Nem fog megcsalni most sem. Ezekben a napokban egy váratlan kaland lehetősége is ott van a levegőben, melynek során egy új személy léphet be az életedbe. >>> Itt a június havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.