Heti horoszkóp 2019. június 3. – június 9. – Amikor szinte árad az információ

Horoszkóp minden hétre

2019.06.01. 17:45

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első napjaiban szinte minden tevékenységed sikeres lehet, amelyben valamilyen új dologba kezdesz bele. Most hihetetlen mennyiségű energiát és bátorságot tudsz mozgósítani, ha egy célt kitűzöl magad elé, így érdemes kihasználnod ezeket a napokat arra, hogy elindíts valamit, amire már egy ideje amúgy is készülsz.

A hét második fele főleg akkor lesz számodra sikeres, ha a kommunikációt megfelelő helyen kezeled. Mindennek a kulcsa ugyanis a másokkal való kölcsönhatásban rejlik most és szinte minden számítani fog. A beszéd, a gesztusok, az arckifejezések olyasmit is elárulnak számodra, amelyet talán nem biztos, hogy a nyilvánosságnak szánnak. >>> Itt a június havi horoszkóp!

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében rendkívül elfoglalt lehetsz mentálisan és nagyon erősen kell majd fókuszálnod a megfelelő kommunikációra a környezeteddel, nehogy túl sokan vegyék észre, hogy valójában nem igazán ott jár az eszed, ahol ők szeretnék. A legjobban akkor jársz, ha a rutinfeladatokat végzed el először, amelyen nem igényelnek nagyfokú koncentrációkészséget.

A hét második felében valamilyen módon számot kell majd adnod a tudásodról, vagy a képességedről, de az is lehet, hogy valaki ellenőrizné a tevékenységedet valamilyen területen. Ügyelj arra, hogy minden apró részlet a helyén legyen, és lehetőleg minden lehetséges kérdésre legyen, egy előre elkészítet válaszod. >>> Itt a június havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.