Heti horoszkóp 2019. június 3. – június 9. – Amikor szinte árad az információ

Horoszkóp minden hétre

2019.06.01. 17:45

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében melléd szegődhet a szerencse, de ehhez az is kell, hogy lehetőséget teremts számára, hogy segítsen. Más szóval, hiába állnak jól a csillagjaid, ha nem veszel lottószelvényt, soha sem fogsz vele nyerni. Te is kellesz tehát ahhoz, hogy az álmaid végül valóra váljanak.

A hét második fele számodra a szeretetről és a gyengédségről szólhat. Valami felborítja a lelki egyensúlyod és a visszaállításához szükséged lehet egy vállra, vagy egy ölelésre. Szerencse, hogy a környezetedben erre elég nagy a választék ez ügyben. Fordulj nyugodtan hozzájuk és a gondod úgy elszáll majd, mintha sohasem létezett volna. >>> Itt a június havi horoszkóp!

Halak – heti horoszkóp

A hét első fele alkalmat teremt számodra arra, hogy megtapasztald a rideg valóságot valakivel kapcsolatban. Bármennyire is hiszel valamiben ugyanis, nem biztos, hogy a környezeted minden tagját meg tudod győzni az igazadról. Van valaki ugyanis, aki még akkor sem ismerné el, hogy igazad van, ha ez lenne az egyetlen ésszerű magyarázat. Ne küzdj ez ellen, nem éri meg.

A hét második felében egy izgalmas hír tarthatja lázban a környezetedet. A rejtély, ami ezzel kapcsolatban felmerül még egy ideig ott lesz a levegőben, de aztán, mint minden csoda ez is hamar lecseng majd. Neked viszont lehet az ügynek tanulsága, amiből ha odafigyelsz, jó eséllyel még profitálhatsz is. >>> Itt a június havi horoszkóp!

.