Heti horoszkóp 2019. július 15. – július 21. – Vonzások és szenvedélyek

Horoszkóp minden hétre

2019.07.13. 17:40

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében gondjaid támadhatnak a legbelső érzelmeiddel. Talán most minden olyan szomorúnak és távolinak tűnik és könnyen elképzelhető az is, hogy rád tör egy időre a depresszió is. Ha megtalálod mindennek a valódi okát, akkor a problémát is meg tudod oldani. A keresést kezdhetnéd azzal a bűntudattal is, amely most mélyen benned ott bujkál. Ha megtalálod, már tudod is, hogy mi a feladatod.

A hét második felében már a harmónia és a béke az, ami a lelkiállapotodat jellemezheti. Most a legjobban már társaságban érzed majd jól magadat és arra is nagy esély van, hogy egy új ismeretség révén bővüljön azok köre, akivel remekül érzed magadat bármikor és bárhol. >>> Nézd meg azt is, ki hogyan szeret nyaralni a horoszkópja alapján!

Halak – heti horoszkóp

A hét első felében türelemre és önfegyelemre lehet szükséged és arra, hogy lemondj valamiről egy hosszabb távú cél érdekében. Ezekben a napokban is bebizonyosodik, hogy a sikereid titka mindig is az volt, hogy képes voltál nehéz döntéseket is meghozni, ha úgy hozta a sors. Tény most is így: légy ésszerű és reális.

A hét második felében már egy romantikus program az, ami leköti a figyelmedet. Ahogyan mindig, most is mindent megteszel majd azért, hogy a kedveseddel, vagy a barátaiddal eltöltött idő emlékezetes és zavartalan legyen. A hét végén számíthatsz egy kisebb kellemetlenségre is, de jó eséllyel ez nem fogja érinteni az életed főbb dolgait. >>> Nézd meg azt is, ki hogyan szeret nyaralni a horoszkópja alapján!

.