Heti horoszkóp 2019. július 15. – július 21. – Vonzások és szenvedélyek

Horoszkóp minden hétre

2019.07.13. 17:40

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felét erőteljes szenvedélyek és intenzív érzelmi reakciók kísérhetik, ami miatt könnyebben keveredhetsz feszült helyzetekbe, vitákba. A hazugságot és a manipulációt most sokkal nehezebben viseled majd, mint máskor, ami megnehezíti a kommunikációt egyes emberekkel. A legjobb, ha ezekben a napokban kerülöd is az ilyeneket, hacsak nem akarsz ott helyben megküzdeni velük.

A hét második felében a megérzésed segíthet téged abban, miként szerezz meg egy számodra fontos dolgot, vagy érj el valamit valakinél. Kövesd az intuíciódat és most olyan ajtókat is megnyithatsz, melyeke egyébként zárva tartanak előtted. A hét végén egy szenvedélyes beszélgetés vár rád, ez a szenvedély azonban emlékezetes lesz, és inkább pozitív értelemben. >>> Nézd meg azt is, ki hogyan szeret nyaralni a horoszkópja alapján!

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első fele jó alkalmat ad számodra egy kis frissítésre a ruhatáradat, vagy a környezetedet illetően. Foglalkozz akár a külsőddel, vagy az otthonoddal, örömet és sikerélményt hoz számodra ez a hét. Ha egyedülálló vagy, akkor pedig számíthatsz egy izgalmas találkozásra is, amely befolyásolhatja a közeljövőd alakulását is.

A hét második felében úgy érezheted, hogy talán versenyezned kell valakivel, akinek az a szokása, hogy mindenben megpróbál felüllicitálni téged. A kérdés az, hogy van-e értelme belemenni egy ilyen versengésbe. Érdemesebb talán mindebből kimaradni és mosolyogva figyelni azt az erőlködést, ami a másik felet jellemzi. >>> Nézd meg azt is, ki hogyan szeret nyaralni a horoszkópja alapján!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.