Heti horoszkóp 2019. július 15. – július 21. – Vonzások és szenvedélyek

Horoszkóp minden hétre

2019.07.13. 17:40

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első fele boldogan és szeretetteljesen telhet, amit még tovább tud fokozni, hogy ezekben a napokban rád mosolyoghat a szerencse is. Új ismeretséget, új barátokat és egy előnyösnek tűnő ajánlatot is hozhat a hét, ez utóbbival azonban légy óvatos. Lehet, hogy van benne olyasmi is, amit elsőre nem mondanak el.

A hét második felében egy izgalmas és érdekes esemény lehet a közeledben, ahonnan neked sem lesz érdemes hiányoznod, már csak azért sem, mert egy olyan találkozás várhat ott rád, amelyre még a legvadabb álmaidban sem számítasz. Egy helyzet is kialakulhat, ahol az ösztöneid és az érzelmeid diktálnak majd és a józan eszedre nagyon nehezen tudsz majd hallgatni. Talán most nem is kell. >>> Nézd meg azt is, ki hogyan szeret nyaralni a horoszkópja alapján!

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében előbújhat belőled romantikus és álmodozó éned, amitől kissé talán rózsaszínűbben látod a körülötted lévő világot, mint amilyen valójában. Ha szerencséd van, mindez kitart egy darabig, ha nem, akkor lehet, hogy gyorsan szembe jön veled a rögvalóság egy személy képében, akinek a viselkedése visszaránt majd téged a földre.

A hét végét egy olyan személlyel töltheted, aki minden helyzetben szórakoztató és izgalmas partnert jelent a számodra, legyen az alapja ennek a barátság, vagy egy párkapcsolat. Mindezt most még egy kis extrával is megfűszerezhetitek, ha elfogadtok egy ajánlatot és részt vesztek egy izgalmas eseményen a közelben. >>> Nézd meg azt is, ki hogyan szeret nyaralni a horoszkópja alapján!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.