Heti horoszkóp 2019. július 15. – július 21. – Vonzások és szenvedélyek

Horoszkóp minden hétre

2019.07.13. 17:40

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első fele elhozza számodra a választás szükségességét egy fontos ügyben és ez érintheti a karrieredet, a befektetéseidet, de a magánéletedet is. Mielőtt azonban döntesz, kérj tanácsot valakitől, akiben megbízol és soha ne feled, hogy nem mindig a legrövidebb út, vagy a legegyszerűbbnek tűnő megoldás a legjobb.

A hét végén annak érezheted a szükségét, hogy az idődet olyan társaságban töltsd, ahol feltétel nélkül elengedheted magadat és ez jelenthet csendes visszahúzódást is, de akár azt is, hogy végre egy kicsit felszabadíthatod magadból az elmúlt időszak nyomását és feszültségét. Ezekben a napokban megnövekedik a vonzerőd is, amit a környezetedben lévők aktívan éreztetnek is veled. >>> Nézd meg azt is, ki hogyan szeret nyaralni a horoszkópja alapján!

Bak – heti horoszkóp

A hét első fele intenzív érzelmi reakciókat és feszültséget hozhat számodra és lesznek pillanatok, amikor nehezedre esik majd az, hogy kontroláld a viselkedésedet. Különösen akkor fordulhat ez elő, ha valamilyen igazságtalanság ér, vagy hazugságon kapsz valakit. Igyekezz ezekben a napokban távol maradni az olyan emberektől, akik esetében számítanod kell ilyesmire. Jobban jár mindenki, ha így teszel.

A hét második felében egy álmod válhat valóra azzal, hogy olyan valakinek a közelében tölthetsz el egy kis időt, akit tisztelsz, vagy rajongasz érte. Sokkal mélyebb lesz az élmény akkor, ha mindezt nem egyedül, hanem barátaiddal, vagy kedveseddel éled meg. Ezekben a napokban alkalmad adódhat némi jótékonykodásra is. Ha teheted, könnyíts azok életén, akik kevésbé szerencsés sorssal áldottak, mint ami neked jutott. >>> Nézd meg azt is, ki hogyan szeret nyaralni a horoszkópja alapján!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.