Heti horoszkóp 2019. július 15. – július 21. – Vonzások és szenvedélyek

Horoszkóp minden hétre

2019.07.13. 17:40

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében olyan események veszik kezdetüket körülötted, melynek következtében szükséges lehet a hosszú távú céljaid egy részét módosítani, újragondolni. Mindez nem feltétlenül jelent problémát, nagyobb az esélye annak, hogy az új helyzet pozitív változásokkal fog szolgálni és növeli majd a mozgásteredet is.

A hét végén feszültségre és izgalomra kell számítanod, de mindezt nem biztos, hogy negatív előjellel kell értened. Nagy az esélye, hogy valami jó dolog történik veled és az idegességed abból fakad, hogy nem szeretnéd elveszíteni azt, ami most az öledbe pottyant. Ne aggódj túl sokat ezen, csak élvezd, amit hozott számodra az élet. >>> Nézd meg azt is, ki hogyan szeret nyaralni a horoszkópja alapján!

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében egy szenvedélyes találkozásra kell számítanod, melynek fontos része lehet az intimitás is. Lehet, hogy valakivel, akivel amúgy is megvan köztetek a szikra, most olyan érzésetek lesz, mintha mágnesként vonzanátok egymást. A nagy kérdés az, hogy ez a viszony illeszkedik-e a jelenlegi élethelyzetedbe, viszonyrendszeredbe vagy éppen ellenkezőleg: fenekestől felfordítja azt.

A hét végén időt kell szakítanod arra, hogy megpróbálj tisztába kerülni a saját érzéseiddel és az életed céljaival. Választás előtt állsz ugyanis, akár bevallod magadnak, akár nem. Ne csak az érzelmi, hanem a szociális kapcsolataidat is vizsgáld meg és próbáld meg eldönteni, mi a fontosabb számodra. Mert sajnos mindent most sem tudsz egyszerre megkapni. >>> Nézd meg azt is, ki hogyan szeret nyaralni a horoszkópja alapján!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.