Havi horoszkóp 2019. szeptember – Amikor nem a tervek szerint haladnak a dolgok

Horoszkóp minden hónapra

2019.08.29. 17:40

Mérleg – havi horoszkóp

A hónap első időszaka izgalmas találkozásokat és ösztönző beszélgetéseket hoz számodra, melyet egy új, izgalmas ismeretség tesz még érdekesebbé. Ezekben a napokban járj nyitott szemmel és keresd az eléd táruló új lehetőségeket, igyekezd értelmezni a híreket és a bejövő információkat. Nagy dolgok vannak ugyanis körülötted készülőben, igazán kár lenne ezekről lemaradni.

A hónap közepén a figyelmedet nagymértékben köthetik le a magánéletedben zajló események, melyeknek a kimenetele több irányban is nyitott lesz. Igyekezz nagy figyelemmel és gyengédséggel közeledni a szeretteidhez, mivel lesz olyan közülük, amely igencsak rászorul majd az érzelmi támogatásodra. Ne félj ugyanakkor kimondani az igazságot sem akkor, ha úgy érzed, arra van szükség.

A hónap végén egy jó húzással sokat tehetsz azért, hogy a pénzügyeid kedvezően alakuljanak, de ahhoz, hogy minden megfelelően működjön, szükséged lehet arra, hogy akár menet közben is változtass a stratégiádon annak függvényében, hogy hogyan változnak meg körülötted a feltételek. Mindeközben nagyon ügyelj arra is, hogy merészséged nehogy végül bajba sodorjon. >>> Minden nap itt találsz friss horoszkópot!

Skorpió – havi horoszkóp

A hónap első napjai kedvezőek számodra, ha valami új dolgot szeretnél elindítani, vagy egy régebben félretett dolgot újraindítani. Ezekben a napokban találkozhatsz olyan emberekkel, akik hasonlóan látják a világot, mint te és jó esély mutatkozik arra is, hogy új együttműködések alakuljanak ki körülötted. Mindehhez az önbizalmad mellé pozitív hozzáállás is szükséges most részedről.

A hónap közepén jó alkalmad lesz pályázni, interjúra járni, vagy valamilyen beszerzést lebonyolítani. Mindezekhez kedvező feltételeket találsz, melyet ráadásul most a jó szerencse is segít. Készülj fel arra is, hogy néhány körülmény a tervezetthez képest megváltozik és neked minderre gyorsan kell reagálni egy döntéssel. Légy alkalmazkodó!

A hónap utolsó időszaka egy felfedezést hozhat számodra, melynek során valami olyan dologra derül fény, amely eddig szándékosan rejtve maradt előtted. Ha viszont tisztábban látsz, a terveidet is ehhez tudod igazítani, melyet mielőbb tegyél is meg. A pénzügyeid kedvező alakulását most mindezeken felül segítheti egy megérzés, mely mentén elindulva igazi kincsre bukkanhatsz.  >>> Minden nap itt találsz friss horoszkópot!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.