Havi horoszkóp 2019. szeptember – Amikor nem a tervek szerint haladnak a dolgok

Horoszkóp minden hónapra

2019.08.29. 17:40

Oroszlán – havi horoszkóp

A hónap elején a csillagok segítenek téged abban, hogy elindíts egy pozitív változást az életed valamely területén. Ez érintheti a munkádat is, de valószínűbb, hogy a magánéleteddel lesz kapcsolatos. Ezek a napok egy különösen izgalmas időszak részei számodra, melyek során új igények és célok fogalmazódhatnak meg benned, melyek befolyásolhatják a viszonyodat a romantikus partnereddel is.

A hónap közepén egy váratlan változás szakítja meg a megszokott rutint az életedben, és ez nagy valószínűséggel kihat majd a viselkedésedre és a másokhoz való hozzáállásodra is. Talán lesz olyan a környezetedben, aki nehezen érti meg a körülötted zajló változást, de te, ha valamiben jó vagy, az a kommunikáció, így nem jelenthet gondot az sem, hogy akár még a magad oldalára is állítsd az illetőt.

A hónap vége már a jó hírekről és a biztató eredményekről szól majd, ez az időszak számodra kiválóan alkalmas fejlesztésekre, pályázatok beadására és arra is, hogy eladj valamit, vagy netán vásárolj. A hónap utolsó napjaiban viszont az alkalmazkodóképességedet tesztelheti az élet, amikor néhány feltétel megváltozásával átmenetileg megnehezedik a dolgod. Ne aggódj, mindez csak kisebb megingásokat okozhat nálad. >>> Minden nap itt találsz friss horoszkópot!

Szűz – havi horoszkóp

A hónap első napjaiban erőre, bátorságra és magabiztos fellépésre lesz szükséged, ha úrrá szeretnél lenni azokon a nehézségeken, melyeket egy önző, vagy akarnok ember okoz számodra. Szerencsére téged sem ejtettek a fejedre és van benned bőven muníció arra, hogy ha kell, keményen kiállj az érdekeidért. Mindezt pedig megkönnyíti, hogy van valaki, aki mindebben támogatólag mögötted áll.

A hónap közepén egy váratlan helyzetet követően gyors döntést kell meghoznod annak érdekében, hogy elkerülj egy konfliktust valakivel, akivel szeretnél hosszú távon is jó viszonyt ápolni. Ezek a napok számodra az események gyors egymásutániságáról, a pörgésről szólnak és egy örömteli izgalomról, melyet egy családi ünnep közeledte okoz benned.

A hónap végén jól teszed, ha nyitott szemmel jársz-kelsz a világban, mivel egy új ismeretség, vagy egy váratlan találkozás robbanhat be az életedbe, amely talán felforgatja körülötted az univerzumot. Ezekben a napokban különleges vonzerővel bírsz, így nem lehet kétséges, hogy az események úgy alakulnak majd, ahogyan azt te szeretnéd. Légy most merész, kezdeményező, de vedd figyelembe a másik fél érzéseit is.  >>> Minden nap itt találsz friss horoszkópot!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.