Havi horoszkóp 2019. szeptember – Amikor nem a tervek szerint haladnak a dolgok

Horoszkóp minden hónapra

2019.08.29. 17:40

Vízöntő – havi horoszkóp

A hónap első időszakában nagy szükséged lehet arra, hogy racionálisan gondolkodj és egy pénzügyi döntés során teljesen mellőzd az érzelmeket. Vannak esetek, amikor nem szabad engedni a kísértésnek és még az legcsábítóbb ajánlatot is vissza kell utasítani. Ez most valószínűleg olyan lesz. Ezekben a napokban igyekezz a szeretteid kedvében járni, különösen akkor, ha valakit közülük valamilyen bánat ér. Lehet, hogy most te vagy a legalkalmasabb arra, hogy lelki támaszt nyújts az illetőnek.

A hónap közepén belső nyugalmad és kiegyensúlyozottságod miatt népszerű leszel a környezetedben, ami azt is jelenti, hogy szinte mindenki pozitívan áll mindahhoz, amit te javasolsz neki. Ezekben a napokban alkalmad lehet egyet előre lépni a ranglétrán, de ha valamit kérni szeretnél valakitől, esetleg meggyőzni valamiről, jobb időszakot nem is találhattál volna erre.

A hónap végén viszont esély van arra, hogy szorongás fog el, amit egy körülmény váratlan megváltozása, vagy egy esemény idézhet elő nálad. Bármi is történt, igyekezz úgy felfogni, mint egy változást, melyet részben kihasználhatsz a saját céljaidra is. Ne azt nézd, mi a gond, inkább az új lehetőségeket keresd!  >>> Minden nap itt találsz friss horoszkópot!

Halak – havi horoszkóp

A hónap első felében ügyelned kellene arra, hogy ne tűnj túlzottan magabiztosnak, mert mindez most jó eséllyel ellenállást vált ki a környezetedből. Ha nem akarod parttalan vitákkal és harccal tölteni az idődet, maradj szerény és ha kell, inkább köss átmeneti kompromisszumokat. A felesleges energiákat pedig igyekezd levezetni egy kis testmozgással, ami még az egészségedre is kedvezően hat.

A hónap közepén egy jó hír az, ami meghatározza majd a napjaidat és ezzel kapcsolatosan jó esélyed van arra, hogy ismét új, érdekes emberekkel hozzon össze a sors. Mindez pénzügyileg is sikereket jelenthet neked, ami lehet egy új munka, de egy remek vásárlási lehetőség is, melyet most kihasználhatsz. A jó mellé most egy kicsit bejön a rossz is, amit egy félreértés jelenthet, ami nem biztos, hogy véletlenül kerül felszínre. Valaki talán éppen abban érdekelt, hogy neked bosszúságot okozzon.

A hónap végén rugalmasan kell hozzáállnod egy folyamatban lévő ügyhöz, mivel időközben megváltoztak a feltételek és a régi módon már nem folytatható tovább az egész. Tervezd újra a dolgot és igyekezz egyeztetni azokkal, akiket mindez rajtad kívül érint. Ezekben a napokban egy kellemes meglepetés is érhet, amelynek köze lesz a romantikához és talán az utazáshoz is. >>> Minden nap itt találsz friss horoszkópot!

.