Havi horoszkóp 2019. szeptember – Amikor nem a tervek szerint haladnak a dolgok

Horoszkóp minden hónapra

2019.08.29. 17:40

Nyilas – havi horoszkóp

A hónap első napjaiban megnövekedett feszültséggel kell számolnod magad körül és a konfliktusok elkerülése érdekében igyekezned kell, hogy ne engedd szabadon a saját indulataidat. Légy türelmes és empatikus most a környezeteddel, mert egy elfajuló vita nagyobb kárt okoz körülötted, mint amennyit az azt kiváltó téma megér. Bármennyire is nagy a kísértés, most ne reagál a provokációra sem!

A hónap közepén döntésekre van szükség az életed valamely területén, de igyekezned kell, hogy ne hamarkodd el ezeket. Szánj időt arra, hogy alaposan átgondolj mindent és ha nem vagy valamiben teljesen biztos, netán rossz érzésed van a dologgal kapcsolatban, halaszd is el a döntést. Nem kell kapkodni. Ezekben a napokban arra is ügyelned kell, nehogy valaki visszaéljen a bizalmaddal.

A hónap végén jó alkalmad adódik arra, hogy kedvező feltétekkel vegyél igénybe egy szolgáltatást, vagy vásárolj meg valamit. Mielőtt azonban bármilyen papírt aláírsz ezzel kapcsolatban, szánj időt arra, hogy elolvasd a feltételeket, nehogy utólag kiderüljön, hogy a feltétel ugyan kedvező, de nem neked. A hónap utolsó napjai a romantika jegyében telhetnek, köszönhetően egy váratlan szerencsének, melynek bekövetkeztében azért jelentős szerepe van annak, hogy nyitott szemmel jársz a világban. >>> Minden nap itt találsz friss horoszkópot!

Bak – havi horoszkóp

A hónap első időszakában nagy energiával és szenvedéllyel rendelkezel és ez lehetőséget ad arra, hogy lenyűgözd a környezetet. Mindez szakmai sikert hozhat most számodra, de a magánéleted szempontjából sem lehet előnytelen. Ezekben a napokban könnyedén ismerkedsz majd és szerzel olyan támogatókat, akik sokat tudnak segíteni neked a munkádban, de az esély ott van arra is, hogy a magánéleted vesz hirtelen egy egészen új irányt.

A hónap közepén eredményt érsz el egy számodra nagyon fontos dologban és mindennek azért van különös jelentősége, mivel ezért nagyon keményen megharcoltál és már talán néha azt is hihetted, hogy soha nem koronázza siker a fáradozásaidat. Lesz, aki veled örül majd, de ne lepődj meg, ha ellendrukkered is akad közben. Hiába, mindig van, aki nem tud uralkodni az irigységén.

A hónap végén igyekezned kell a pénzügyeidet kézben tartani, mivel egy váratlan kiadás kissé átrendezheti a megszokott rendet és arra kényszerít, hogy néhány számládat átütemezd. Nagy gond természetesen nincs, de rugalmasan kell kezelned a dolgaidat és a jövőre nézve le kellene vonnod a tanulságokat ebből az esetből. Soha ne centizd ki a pénzügyeket.  >>> Minden nap itt találsz friss horoszkópot!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.