Heti horoszkóp 2019. augusztus 5. – augusztus 11. – A siker nem a véletlen műve

Horoszkóp minden hétre

2019.08.03. 17:40

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében növelheti az optimizmusodat, hogy mind személyes, mind anyagi téren pozitív változásokat tapasztalsz magad körül. Most különösen pénzügyileg lehetnek nyereségesek a napjaid, mely talán egy nem várt bevétel formájában jelentkezik. Mielőtt arról döntenél, mit kezdj a pénzzel, gondolj arra is, nem mindig lesz ilyen kegyes hozzád az élet és nem árt ezekre az időkre egy kis tartalékkal is rendelkezned.

A hét második felében már némi bizonytalanság is keveredhet a napjaidba, amit az is okozhat, hogy azt érzed, mások talán nem azt gondolják rólad, amit szeretnél. Lehet, hogy így van, de a kérdés mindig az, hogy mindezt mi, vagy egyes esetekben ki okozza. Lehet, hogy valaki terjeszt rólad valamit? Derítsd ki, így van-e. >>> Itt a havi horoszkópod is!

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében szeretettel és befogadóan fordulsz a világ felé, ami arra ad lehetőséget számodra, hogy könnyedén ismerkedj, szerezz új barátokat. Ez az időszak kiváló alkalmat ad számodra a párkeresésre is, de ha csak egy kis könnyű románcra vágy, akkor sem lesz nehéz dolgod. Akár partnerkapcsolatban élsz, akár nem, most sokkal intenzívebben élheted meg az intimitást is.

A hét második felében kitartásra és munkabírásra lesz szükséged, ha eredményt akarsz elérni egy ügyben, amelyben nem lenne jó, ha hibákat vétenél. Most megcsillogtathatod vezetői képességeidet is, el kell érned, hogy a nálad fiatalabbak elfogadják a tanácsaidat, utasításaidat. Lesz azonban olyan dolog is, amelyben neked kell majd tanácsot, segítséget kérned, de ez inkább magántermészetű ügy lehet. >>> Itt a havi horoszkópod is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.