Heti horoszkóp 2019. augusztus 5. – augusztus 11. – A siker nem a véletlen műve

Horoszkóp minden hétre

2019.08.03. 17:40

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében lehet, hogy a nagylelkűségedet kell gyakorolnod valakivel szemben, aki nem volt olyan szerencsés bizonyos dolgokban, mint te. Ezekben a napokban bókokkal, ajándékokkal, vagy pénzzel is lehet számolnod, amely lehetőséget ad számodra, hogy egy kis extra utazást, vagy bevásárlást tervezz. Tervezz okosan ez ügyben, nehogy később valamit ezek közül esetleg megbánj.

A hét végén nagyon erős lesz az érzelmi szála bárminek, amibe kezdesz, ezekekben a napokban nehezebben tudsz racionálisan dönteni, különösen olyan kérdésekben, amelyek a szeretteiddel kapcsolatosak. Éppen ezért szorítkozz most a magánéletre és ne hozz döntést semmi olyasmivel kapcsolatban, ami a munka, avagy a pénzügyek világát érinti. >>> Itt a havi horoszkópod is!

Szűz – heti horoszkóp

A hét első időszakában tele leszel ambícióval és magabiztosan törsz a céljaid megvalósítása felé. Ez lesz, akinek tetszik és szívesen együtt is működne veled, de lehet valaki, aki fenyegetésként érzékeli a határozottságodat és igyekszik keresztbe is tenni neked. Éppen ezért, ha akadályba ütközöl, legyen merszed eltávolítani az útból, nem kell különösen szégyenlősnek lenned. Engedj utat akár a szenvedélyednek is, ha úgy érzed, arra van szükség.

A hét második felében egy kissé stresszesebb időszakod következhet, könnyen lehet, hogy nem tudsz szabadulni a munkától és nem lesz lehetőséged pihenni sem. Mindez talán fárasztó lesz számodra, de ne feledd, addig kell ütni a vasat, amíg meleg. Később bőven lesz alkalmad kipihenni ezt a néhány napot is. >>> Itt a havi horoszkópod is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.