Heti horoszkóp 2019. augusztus 5. – augusztus 11. – A siker nem a véletlen műve

Horoszkóp minden hétre

2019.08.03. 17:40

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében elképzelhető, hogy néhányan úgy érzik, a siker egyszerűen az öledbe hull egy ügyben, de ne feledd, hogy a dolog egyáltalán nem a véletlen műve. Mindez ugyanis főleg annak a munkának és felkészültségnek az eredménye, amiért te jócskán tettél az elmúlt időszakban. Ezekben a napokban egy találkozás hozhat kellemes izgalmat a napjaidba.

A hét végén egy esemény, vagy rendezvény érdekes találkozást eredményezhet valakivel, akivel kapcsolatban most különösen gyengéd érzelmeket táplálhatsz. Most az idő és a helyzet is könnyen hozhat számodra valami olyasmit is, aminek a kimenetelét nem csak megjósolni, hanem irányítani sem biztosan tudod majd. >>> Itt a havi horoszkópod is!

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első fele egy ösztönző találkozást hozhat számodra, amely könnyen lehet, hogy ez izgalmas esemény elindítója lesz. Most megfelelő az idő arra is, hogy valami újat próbálj ki, így ha ilyesmire adódik lehetőséged, ne fogd vissza magadat. Igazán rád fér már egy maradandó élmény, amelyre még évek múlva is szívesen emlékszel majd vissza.

A hét vége egy kicsit nem magadról, hanem valakinek a megsegítéséről szólhat, aki közel áll hozzád. Lehet, hogy most számodra elsődleges fontosságú lesz, hogy segíts az illetőnek és ennek érdekében átmenetileg háttérbe szorítod a saját érdekeidet is. A hét utolsó napjaiban viszont figyeld a híreket, mivel könnyen lehet, hogy egy váratlan, téged is érintő szerencséről értesülsz. >>> Itt a havi horoszkópod is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.