Heti horoszkóp 2019. augusztus 5. – augusztus 11. – A siker nem a véletlen műve

Horoszkóp minden hétre

2019.08.03. 17:40

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első fele jókedvet és optimizmust hoz számodra és azt a lehetőséget, hogy a legvonzóbb oldaladat mutasd a külvilág számára. Ha most egy régi, terhelt kapcsolatot javítanál meg valakivel, ennél jobb alkalmat nem is találhatnál erre. Ezek a napok arra is alkalmasak, hogy olyan helyeken is megjelenj, ahol be kell mutatni magadat, vagy a képességeidet.

A hét vége izgalmas és érdekes beszélgetéseket hozhat, amelyben kiderülhet, hogy valakivel, vagy valakikkel mennyire egyezik a gondolkodásod és az érzelmeid. Ezek a napok most alkalmasak a nagy beszélgetésekre és a világmegváltó gondolatok megvitatására, de alkalmasak arra is, hogy félreértéseket szüljön egy hibás, vagy félreérthető megfogalmazás. Légy óvatos. >>> Itt a havi horoszkópod is!

Halak – heti horoszkóp

A hét első napjaiban óriási energiával veted bele magadat a munkába és könnyen lehet, hogy mindennek során egy egészen új célt is kitűzöl magad elé. Ezekben a napokban több mélyreható változás is történhet az életedben, de ahhoz, hogy ezek a legjobb eredményt hozzák, meg kell hoznod egy olyan döntést is, amely talán nehezebb lesz, mint hiszed.

A hét második felében a megérzésed viaskodik majd a racionális éneddel, ami határozatlanságot szül és olyan helyzetet teremt, amelyből csak külső segítséggel tudsz kiszabadulni. Ha ennyire nem vagy biztos önmagadban, akkor talán a legjobb, amit tehetsz, ha elhalasztasz néhány döntést, hátha egy új fejlemény idővel könnyebbé teszi a dolgokat számodra. >>> Itt a havi horoszkópod is!

.