Heti horoszkóp 2019. szeptember 30. – október 6. – A siker soha nincs ingyen

Horoszkóp minden hétre

2019.09.28. 17:40

A Kosnak igyekeznie kell, nehogy túlvállalja magát, a Ráknak most egy gyors döntésre lehet szüksége. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első napjaiban kissé érzelmesebb, nosztalgikusabb hangulatban lehetsz, amit csak erősít, hogy egy régi ismerős, vagy barát tűnik fel ismét a környezetedben. Ezekben a napokban sokkal könnyebben érzékenyülsz majd el, különösen, ha egy szép szomorú történetet hallasz, egy filmet nézel, vagy egy jó könyvet olvasol. Mindezek mellett ez az időszak inspirálóan is hat rád.

A hét második felében felgyorsul a gondolkodásod, képes leszel szinte azonnal dönteni egy-egy kérdésben és sokkal könnyebben vállalsz kisebb nagyobb felelősséget, elkötelezettséget is. Ezekben a napokban ügyelned kell arra, nehogy kissé túlvállald magadat, hiszen egyáltalán nem biztos, hogy mindig minden ilyen kiegyensúlyozottan alakul az életedben. >>> Mennyire ismered a csillagjegyeket? Kvíz!

Bika – heti horoszkóp

A hét első tele leszel mentális energiával és nagy lesz a koncentrációképességed, ami nagyon jó alkalmat teremt számodra, hogy jó tervekkel állj elő, vagy önmagad számára meghatározz új irányokat. Most meggyőzően kommunikálsz, amivel könnyedén magad mellé tudsz állítani embereket és a személyes vonzerőd is erőteljes lesz. Mindez nem csak a munkád sikerében, hanem a magánéletben is kamatozik majd.

A hét második felében viszont ki kell eresztened a gőzt és egy kicsit foglalkoznod kell a pihenéssel, rekreációval is. Bár rád jellemző, hogy a pihenés szinte felér egy lelkiismeret furdalással, most ezt nem érzed így, ami nem csoda, hiszen egy igen sikeres időszakot tudhatsz magadénak mind a munkádban, mind pedig a magánéletedben. Mindezt pedig érzi rajtad az is, aki a legközelebb áll a szívedhez. >>> Mennyire ismered a csillagjegyeket? Kvíz!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.