Heti horoszkóp 2019. szeptember 30. – október 6. – A siker soha nincs ingyen

Horoszkóp minden hétre

2019.09.28. 17:40

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében a mentális aktivitásod erős lehet, ami jó alapot ad számodra arra, hogy olyan dolgokban jeleskedj, amihez szükséges a jó kommunikáció. Most elemedben lehetsz, ha tanulnod, vizsgáznod, vagy éppen egy rejtvényt, esetleg egy rejtélyt kell megoldanod. Ha pedig úgy alakul, hogy valamilyen területen meg kell küzdened valakivel, nos, őt aztán nem nagyon irigyeljük ezúttal!

A hét második felében egy nézeteltérés hozhat nem várt izgalmat az életedbe, amelyben nem lesz könnyű eldöntened, hogy melyik oldalnak van igaza. Mindez különösen akkor lehet így, ha úgy érzed, mindkét fél hibás a helyzet kialakulásáért. A legjobb ebben a helyzetben az, ha kimaradsz a vitából és inkább foglalkozol a saját ügyeiddel. >>> Mennyire ismered a csillagjegyeket? Kvíz!

Halak – heti horoszkóp

A hét első felében a céltudatos munka és a kezdeményezőkészség komoly eredményeket hozhat számodra, amelyre szükséged is lesz, mivel igencsak feszített napok elé nézel majd. Mindez az erő, amely most belőled árad, azonban nem csak a munkádra lehet kihatással. A magánéletedben, ezekben a napokban számíts arra, hogy valaki nagyon szeretne közelebbi kapcsolatba kerülni veled. Minden tekintetben.

A hét második felében viszont már szinte lelkiismeret furdalást érezhetsz amiatt, hogy milyen remekül alakult az életed, mivel azt gondolhatod, hogy mindez már túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Ne is foglalkozz semmilyen zavaró tényezővel, most koncentrálj arra, ami pozitív és ami előtted van. Még akkor is így tegyél, ha közben azt érzed, valaki szinte felrobban látva a sikereidet. >>> Mennyire ismered a csillagjegyeket? Kvíz!

.