Heti horoszkóp 2019. szeptember 30. – október 6. – A siker soha nincs ingyen

Horoszkóp minden hétre

2019.09.28. 17:40

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első formában ösztönösen megérzed majd egy útelágazásnál, hogy merre indulj és ez a belső határozottság az élet több területén is érezteti majd a hatását. A belső erő és stabilitás, ami most jellemez nem marad rejtve a környezeted előtt sem, így ne lepődj meg, ha úgy érzed, szinte ragadnak rád az emberek, csak mert szeretnének minél több időt a közeledben tölteni. Ha valaki most randevúra hív, az egyáltalán nem lesz meglepő fejlemény.

A hét második felében egy elismerés érkezhet valahonnan, ahonnan nem is számítasz rá és ez az elismerés nem kizárólag a munkádra vonatkozhat. Könnyen lehet, hogy most valaki olyan dobogtatja meg a szívedet, akivel a kapcsolatod egyáltalán nem lenne praktikus és sokkal nagyobb bonyodalmakat okozhat az életedben, mint azt talán most gondolod. Persze minderről végül csakis te döntesz. >>> Mennyire ismered a csillagjegyeket? Kvíz!

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében egy rejtély lesz az, amely meghatározza a gondolataidat és valószínűleg hajtani fog a kíváncsiság egészen addig, amíg fel nem lebben a fátyol a titokról. Ha viszont kiderül minden, könnyen lehet, hogy némi csalódást érzel majd, hiszen a valóság sokkal hétköznapibb lehet, mint ahogyan azt te előzőleg elképzelted.

A hét második felében lehet, hogy egy provokációval, vagy egy zaklatással kell megküzdened és ennek elhárítására talán még segítséget is igénybe kell venned. Légy határozott kezdettől fogva, lehet, hogy ezt látva az illető hamarabb meggondolja magát és visszavonulót fúj. A hét utolsó napjait viszont már a béke és a harmónia jellemzi majd, köszönhetően annak a személynek, aki most mindent megtenne, hogy jobban te érezd magadat. >>> Mennyire ismered a csillagjegyeket? Kvíz!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.