Heti horoszkóp 2019. szeptember 30. – október 6. – A siker soha nincs ingyen

Horoszkóp minden hétre

2019.09.28. 17:40

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében szükséged lesz minden figyelmedre ahhoz, hogy pontosan és hiba nélkül teljesítsd azokat a feladatokat, melyek előtted állnak. Egy bizonyos helyzetben majd gyorsan kell döntened és magabiztosságot kell sugároznod és akkor a környezetedben szinte mindenki azonnal támogatni fog. Ezekben a napokban egy ésszerű kockázatvállalással nagyot nyerhetsz. Ne feledd, bátraké a szerencse!

A hét második fele izgalmas változásokat hozhat a magánéletedben, de ahhoz, hogy mindezen változásokat igazán élvezni tudd, nyitottan kell hozzáállnod a dolgokhoz. Ne félj kipróbálni új dolgokat és attól se tarts, hogy valami balul sül el. Kövesd az ösztöneidet és hozd ki a legtöbbet ezekből a napokból! >>> Mennyire ismered a csillagjegyeket? Kvíz!

Szűz – heti horoszkóp

A hét első fele a kapcsolatokról, ezen belül is az új kapcsolatokról szólhat. Légy barátságos az emberekkel és ha úgy hozza a sors, légy nagylelkű. Élvezd a népszerűséget, amely most minden bizonnyal körbevesz. Ezekben a napokban ráadásul megtalálhat a szerencse is, amelynek része lehet egy extra bevétel is, amely ennél jobbkor nem is jöhetett volna.

A hét második felében egy erős személyiség hatást gyakorolhat rád, melynek következményeként még az is lehet, hogy néhány dologban megváltozik a véleményed, vagy pár dolgot másképpen kezdesz látni. Ezekben a napokban szükséges lesz arra is figyelned, hogy a magánéleted és a munkád összhangban legyen egymással, mivel egy váratlan esemény hatására kissé egyoldalúvá válhat az érdeklődésed egy időre. >>> Mennyire ismered a csillagjegyeket? Kvíz!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.