Heti horoszkóp 2019. szeptember 30. – október 6. – A siker soha nincs ingyen

Horoszkóp minden hétre

2019.09.28. 17:40

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében előfordulhat, hogy problémáid támadnak egy feletted álló erővel, vagy hatalommal és az ebből keletkező feszültség hatására felbuzog benned a szabadságvágy. Igaz lehet mindez most egy magánkapcsolatodra is. Ha úgy érzed, hogy olyan helyzetbe kerültél, amely már nem felel meg neked, érdemes mielőbb változtatni ezen. Túl rövid az élet ahhoz, hogy olyanokra pazarold, akik nem becsülnek meg, vagy kihasználnak.

A hét második felében felerősödhet a vonzódás egy ismerőssel szemben, de annak is van jó esélye, hogy egy érdekes ismeretlennel hoz össze a sors. Ha úgy alakul a helyzet, légy bátor és kezdeményező, lehet, hogy most éppen arra van szükséged, hogy a fejedet elcsavarja egy kicsit valaki. >>> Mennyire ismered a csillagjegyeket? Kvíz!

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében a magánéletedet nem kapcsolhatod ki, bármennyire is elfoglalt leszel. Könnyen lehet ugyanis, hogy most egy megoldandó személyes probléma olyan érzékenyen érint majd, hogy nem is tudsz kellőképpen egyéb dolgokra koncentrálni. Ha azt akarod, hogy ismét visszatérjen a belső nyugalmad, koncentrálj erre előbb, és addig tegyél félre minden mást.

A hét második felében sokkal érzékenyebb lehetsz, mint azt megszokhattad és ez nem csak a lelki dolgokra lehet érvényes, hanem az összes érzékszerveidet érintheti. Most meghallasz, megláthatsz olyasmiket is, amelyek felett amúgy simán el szoktál siklani. Mindezzel pedig lehet, hogy megleped majd a környezeted azon részét megszokhatták, hogy apró dolgokat a hátad mögött oldanak meg. >>> Mennyire ismered a csillagjegyeket? Kvíz!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.