Heti horoszkóp 2019. szeptember 30. – október 6. – A siker soha nincs ingyen

Horoszkóp minden hétre

2019.09.28. 17:40

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első napjaiban nagy szükséged lesz a híres kezdeményezőkészségedre, ha azt szeretnéd, hogy bizonyos dolgok végre kimozduljanak a holtpontról. Légy közvetlen és őszinte a környezeteddel és éreztesd velük, hogy hiszel abban, amit csinálsz. Ha így teszel, sokkal többen melléd állnak és sikerülhet valódi változásokat is elérned.

A hét második felében valaki egy történettel kereshet meg téged, amely lehet, hogy megérinti a szívedet. Ha úgy érzed, hogy fontos és szükséges a te segítséged is ez ügyben, tedd meg, amit tudsz, mivel mindezzel nem csak valaki máson, hanem önmagadon is segítesz. Ezekben a napokban a magánéletedet is intenzívebben éled majd meg, különösen akkor, ha nem félsz kipróbálni valami újat, izgalmast ezúttal. >>> Mennyire ismered a csillagjegyeket? Kvíz!

Bak – heti horoszkóp

A hét első napjaiban a jókedv, az optimizmus és a szeretet jellemez majd és a vonzerő, amely most belőled árad, szinte mindenkire hatással lesz körülötted. Ha van olyan kapcsolatod, amelyben javulást szeretnél elérni, most itt az alkalom, nyugodtan tedd meg te azt a bizonyos első lépést. A jó szó mellett, most egy okosan választott ajándékkal csodákat tehetsz.

A hét második felében nagy szüksége lehet rád valakinek a családban, vagy a szűkebb környezetedben. Mindez pedig egy remek alkalom lehet számodra is, hogy megmutasd az illetőnek, te vagy az, akire mindig minden helyzetben számítani lehet. A belőled áradó belső nyugalom és kiegyensúlyozottság pedig hosszabb távon is segíti azt, akivel most kapcsolatba kerülsz. >>> Mennyire ismered a csillagjegyeket? Kvíz!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.