Heti horoszkóp 2019. november 18. – november 24. – Érzelmekre hangolva

Horoszkóp minden hétre

2019.11.16. 17:40

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében készülj fel rá, hogy bármivel is foglalkozol, erős beleéléssel fogod tenni. Hajlamos leszel érzelmi kérdést csinálni a legapróbb dologból is és ennek megfelelően képes leszel küzdeni még olyasmiért is, ami józanésszel nézve nem éri meg a fáradtságot. Mindezek miatt ügyelned kellene a helyes kommunikációra, mert ezekben a napokban könnyebben keveredhetsz vitába a környezeteddel, mint máskor.

A hét második felében viszont szinte az öledbe hullik valami és talán első körben azt hiszed majd, hogy mindennek köze van a szerencséhez. Ne feledd azonban, hogy a szerencse csak azokat éri, akik tesznek is érte. Nehéz például úgy lottónyertesnek lenned, ha nem veszel szelvényt sem. A hét végén egy izgalmas találkozás vár rád, úgyhogy ügyelj a külsődre, bárhová is indulsz. >>> Ma is friss kvízek érkeztek.

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében valami, vagy valaki olyannyira fontossá válhat az életedben, hogy néha azt érzed, hogy szinte a megszállottja vagy. A mély érzelmeket és a vágyat, amely most benned felbuzog, talán egy kicsit túlzottnak is érezheted, és okosabban is teszed, ha nem mutatod ki mások felé, mennyire elkötelezett vagy, nehogy valaki visszaéljen vele.

A hét második felében sor kerülhet egy nehéz és talán régóta lappangó kapcsolati kérdés, vagy családi ügy tisztázására, amely előcsalogathatja az érzelmeket még olyan emberek lelkéből is, akiktől nem számítasz különösebben erőteljes reakciókra. Mindezekkel együtt érdemes rendezni végre a közös dolgokat és nem hagyni tovább a csontvázakat a szekrényben. >>> Ma is friss kvízek érkeztek.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.