Heti horoszkóp 2019. november 18. – november 24. – Érzelmekre hangolva

Horoszkóp minden hétre

2019.11.16. 17:40

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében egy felismerés lehet rajtad úrrá és világosabban láthatod, hogy milyen új célokat tűzhetnél ki magad elé az életedben. Légy tisztában a realitásokkal, de egy pillanatra se felejtsd el, hogy önbizalommal és elszántsággal minden álmod valóra válhat. Ne feledd, hogy a jó példád erőt adhat valaki másnak is a környezetedben.

A hét második felének a fókuszát egy nagylelkű ajándék adja, melyet talán te adsz egy szerettednek, de az is lehet, hogy te leszel mindennek a kedvezményezettje. Ezekben a napokban különösen erős lehet benned a vágy, hogy megismerj új dolgokat és ismereteket szerezz egy olyan területen, amelynek köze van az új technológiákhoz is. >>> Ma is friss kvízek érkeztek.

Halak – heti horoszkóp

A hét első felében azt láthatod, hogy nyereséges ügyleteid révén hamarosan tovább növekedhetnek a pénzügyi lehetőségeid, de ez nem szabad, hogy könnyelműségre csábítson. Most méltán lehetsz elégedett és büszke magadra, de ne feledd, ez egyben felelősséget is jelent és egy lehetőséget arra, hogy a korábbinál tudatosabban éld az életedet.

A hét második felében nagy lesz benned az igény a szeretetre, és gyakran tekintesz a dolgokra szentimentálisan. Erőteljesebb beleéléssel nézel érzelmes filmeket, olvasol romantikus történeteket és az is előfordulhat, hogy néha sírás közeli állapotba is kerülsz. Szerencsére van a környezetedben olyan, akivel közösen tudod feldolgozni ezt az érzelmi állapotot. >>> Ma is friss kvízek érkeztek.

.